010-2203410 info@akx.se

Informationsmöte om SGLCC

Om du är HBTQ-företagare som jag rekommenderar jag dig att bli medlem i SGLCC – Scandinavian LGBT Chamber of Commerce – den skandinaviska handelskammaren för HBTQ-företagare. Syftet är bland annat att träffa andra hbtq-företagare, knyta kontakter med företag som vill samarbeta med just hbtq-personer, diskutera utmaningarna med att vara öppen i affärslivet mm.

Du får ett brett nätverk

Som handelskammare samarbetar SGLCC bland annat med den Franska Handelskammaren, Amerikanska Handelskammaren – AmCham, och den Brittiska Handelskammaren i Stockholm. SGLCC är också en av grundarna av EGLCC, The European LGBTI Chamber of Commerce – den europeiska samarbetsorganisationen för hbtq-handelskammare i Europa.

SGLCC samarbetar också den amerikanska motsvarigheten NGLCC och kanadensiska motsvarigheten CGLCC vilket öppnat dörrarna till USA och en världsmarknad med kontakter med stora internationella företag, bland annat kring Diversity Supply.

Själv har jag varit med i både matchmaking sessions, internationella konferenser och rundabordssamtal. Jag har också varit talare på East Meets West konferens i Wien. Får möjligheten att både träffa och lyssna på framstående företagare och föreläsare från hela Europa.

Informationsmöte 22 september

Om du vill veta mer är du när som helst välkommen att höra av dig eller så varför inte komma på informationsmötet den 22 september? Information om mötet finns på SGLCCs web eller på deras LinkedIn eller Facebooksida.

Jag hoppas vi ses – det är alltid kul med nya kontakter. Och vem vet – vi kanske kan göra affärer ihop?